Om os

Sammen er vi bedst!

Svejse-Madsen og Jysk Svejseservice er baseret på mere end 40 års erfaring indenfor reparation, fremstilling, salg og service af svejseslanger, Ilt- og gas, svejseudstyr og svejsemaskiner.

Alle er velkomne!

Hos Svejse-Madsen og Jysk Svejseservice er vi ikke for store til de små, eller for små til de store! Alle er velkomne! Er du privatkunde, eller har du en lille smedje, et lille autoværksted, en maskinfabrik eller et montagefirma? Eller er du fra en af de helt store virksomheder i metalindustrien, herunder bl.a. skibsværfter og lignende, så står vi klar til at dele ud af vores erfaring og ekspertise og vi guider dig gennem brug og sammensætning af svejseudstyr. Lad dig inspirere af vores store udbud af svejseslanger, sliddele, reservedele, ilt- og gasværktøj, svejseudstyr samt vores outlet! Er du i tvivl, kontakt os gerne på 98231436 eller på mail bjarne@svejse-madsen.dk

Landsdækkende firma

Vi er et landsdækkende firma, med speciale i fremstilling, renovering og salg af alle typer svejseslanger samt ilt- og gasværktøj. Vores dygtige medarbejdere er eksperter, og fremstiller ligeledes specielle svejseslanger, såsom automatslanger, udsugningsslanger og robotslanger – alt sammen efter dine ønsker om mål og tilslutning.

Service og kalibrering

Vi hos Svejse-Madsen har en dygtig servicemontør, der servicerer og kalibrerer næsten alle typer svejsemaskiner. Har du brug for kalibrering eller service? Ring gerne til os for et uforpligtende tilbud på 98231436 eller send gerne en mail til bjarne@svejse-madsen.dk  

Vi er autoriseret ESAB partner. På vores adresse på Vangen 6, 9460 Brovst, har vi har også et serviceværksted, hvor vi dagligt reparerer forskellige svejsemaskiner eller tilbehør dertil. Ligeledes er vi autoriseret AGA partner, hvorfor vi dagligt reparerer og renoverer næsten alt indenfor ilt- og gasværktøj. Du er meget velkommen til at ringe til Bo Jensen på 98161988 for at høre nærmere om ilt- og gasværktøj, eller sende en mail til boj@svejse-madsen.dk

Historie

Bjarne Risbjerg Madsen, grundlægger af firmaet Bjarne Risbjerg Madsen ApS, i daglig tale Svejse-Madsen, startede i 1980´erne op i kælderen på privatadressen. Her begyndte han at reparere slanger og mellemkabler. Lokaliteterne, produktionen foregik i dengang, havde forud været anvendt som cementstøberi.

Der fortælles stadig historier om, når der skulle trækkes lange mellemkabler på 30-40 meter! For at dette kunne lade sig gøre, blev man nødt til at trække kablerne ud over Hovedvej A11. Naboerne blev hidkaldt for at hjælpe til, nogle for at hjælpe med at trække de lange mellemkabler, andre for at holde øje med trafikken!

Pladsen blev imidlertid hurtigt for trang på Møllebakken og i 2008 blev den nye fabrik på Vangen 6, 9460 Brovst opført. Her er i dag 18 ansatte.

Faglig ekspertise indenfor ilt – og gasværktøj

I 2012 blev Jysk Svejseservice og Bjarne Risbjerg Madsen ApS fusioneret. Bo Jensen, der dengang havde 17 års erfaring, fulgte med, da Jysk Svejseservice skiftede adressen til Vangen i Brovst. Jysk Svejseservice blev grundlagt i 1968 af Kaj V. Jørgensen.

Jysk Svejseservice blev dengang hurtigt autoriseret AGA og Autogena forhandler. Firmaet har stor ekspertise indenfor alt omkring ilt- og gasværktøj. Ideen med tilkøb af Jysk Svejseservice var ligeledes at blive totalleverandør af reparationer og tilbehør indenfor ilt- og gas. Vi istandsætter gerne defekte enheder, herunder svejseindsatser, skærebrændere, reduktionsventiler og meget andet.