Historien

Svejse-Madsen og Jysk Svejseservice er baseret på mere end 40 års erfaring indenfor reparation, fremstilling, salg og service af svejseslanger, svejseudstyr og svejsemaskiner.

Bjarne Risbjerg Madsen, grundlægger af firmaet Svejse-Madsen, startede i 1980´erne op i kælderen på privatadressen. Her begyndte han at reparere slanger og mellemkabler. Lokaliteterne, produktionen foregik i dengang, havde forud været anvendt som cementstøberi.

De første år blev lønnen tjent hjem via en kombination af fremstilling af cementfigurer, reparation af svejseudstyr, suppleret med ansættelse på svejsemaskinfabrikken Migatronic. Som tiden gik, kom der mere og mere svejseudstyr ind til reparation, hvilket til sidst fik Bjarne til at prioritere reparationer af svejseudstyr højst.

Der fortælles stadig historier om, når der skulle trækkes lange mellemkabler på 30-40 meter! For at dette kunne lade sig gøre, blev man nødt til at trække kablerne ud over Hovedvej A11. Naboerne blev hidkaldt for at hjælpe til, nogle for at trække, andre for at holde øje med trafikken!

Pladsen blev for trang på Møllebakken og i 2008 blev der opført en ny fabrik på Vangen i Brovst. Her er der i dag 19 ansatte.

I 2012 blev Jysk Svejseservice og Bjarne Risbjerg Madsen fusioneret. Bo Jensen, der dengang havde 17 års erfaring, fulgte med, da Jysk Svejseservice skiftede adresse til Vangen i Brovst. Jysk Svejseservice blev grundlagt i 1968 af Kaj V. Jørgensen.

Jysk Svejseservice blev dengang hurtigt autoriseret AGA og Autogena forhandler. Firmaet har stor ekspertise indenfor alt omkring ilt- og gasværktøj. Ideen med tilkøb af Jysk Svejseservice var ligeledes at blive totalleverandør af reparationer og tilbehør indenfor ilt- og gas. Vi istandsætter gerne defekte enheder, herunder svejseindsatse, skærebrændere, ventiler og meget meget mere.

Vores kunder

Kunderne spænder fra den lille smedie/autoværksted, private, maskinfabrikker og montagefirmaer, til mange af de helt store virksomheder i metalindustrien, herunder bl.a. skibsværfter.

Vi er specialister i fremstilling, renovering og salg af alle typer svejseslanger (MIG/MAG – TIG – PLASMA – udsugningsslanger – automatslanger og robotslanger), mellemkabler, stelkabler, elektrodekabler  samt ilt-og gasværktøj. Vi fremstiller alt sammen efter kundernes ønsker om mål og tilslutning.

Firmaets dygtige medarbejdere er eksperter og effektive i at fremstille nye enheder af nævnte dele – gerne på kundespecifikke ønsker såsom mål og udseende.

Vi tilbyder vores kunder, landet over, afhentning af defekte svejseslanger/svejsekabler/alt i ilt og gasværktøj, herunder reduktionsventiler, skærebrændere og meget andet. Hvis du er i tvivl, er du meget velkomme til at kontakte os på telefon 98 23 14 36.

Vi er gerne behjælpelige med at arrangere en afhentning på kundens adresse. Vi tilbyder samtidigt at betale fragten for denne service. Når delene er repareret og testet, sender vi varerne hurtigst muligt retur til kunden.

Vi kører vareture i nærområdet flere gange om ugen, hvor vi henter defekt svejseudstyr – svejseslanger, svejsekabler, skærebrændere og meget andet ind. Vi bringer ved samme lejlighed reparerede enheder retur til vore kunder. Her har kunderne også mulighed for at få leveret sliddele/reservedele og tilbehør til deres svejsere. Denne service er også fragtfri.

Har man brug for faglig hjælp, sidder vi klar ved telefonerne, klar til at give råd/vejledning eller sende et uforpligtende tilbud 98 23 14 36.

Vi bestræber os på, at få afsendt så mange ordrer afsted samme dag, som vi har modtaget dem.

Vi har en servicebil, der kører i store dele af Nord- og Midtjylland. Vores dygtige servicemontør servicerer og kalibrerer næsten alle typer svejsemaskiner. Ønsker man ikke besøg af vores montør, har vi også et serviceværksted, hvor vi dagligt reparerer forskellige svejsemaskiner eller tilbehør dertil. Vi er autoriseret ESAB partner.

Vores varer

På vores velassorterede lager, har vi bl.a. sliddele til Mig/Tig/Plasma og ilt- og gasværktøj. Bl.a. fra følgende udbydere: ESAB, KEMPPI, FRONIUS, MIGATRONIC, CLOOS, DINSE, BINZEL, SAF, SELCO, SPT, TWECO, KJELDBERG, ALTOP, AUTOGENA, ATTC, CONTINENTAL, EMPEO, AGA, MYKING, INELCO, LORCH, MESSER, GasiQ, ZINSER, GLOOR.